NEK STREPI DIMITROV! Nole posle plasmana u finale: Rubljov me gušio kao zmija žabu, biće snage i za nedelju!

Autor:

Sport

04.11.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković slikovito o polufinalnom meču u "Bersiju".

NEK STREPI DIMITROV! Nole posle plasmana u finale: Rubljov me gušio kao zmija žabu, biće snage i za nedelju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Pariza, gde će se u nedelju sastati sa Grigorom Dimitrovim iz Bugarske za sedmi trofej prestižnog turnira.

Prethodno, u polufinalu se posle tri sata borbe u "Bersiju" namučio sa Andrejom Rubljovim - 2:1 (5:7, 7:6, 7:5).

- Pa, mislim da sam malo bolje disao, to je presudilo. Imao sam malo više vremena da udarim loptu. Rubljov me je mučio kao što zmija guši žabu tokom meča. Znao sam da ima jako veliki kvalitet. Danas je igrao zaista fantastično, ne verujem da je Rubljov ikad bio bolji. Mučio sam se na početku, a onda je potom bilo bolje, što je bilo presudno da osvojim drugi set. U trećem setu sam imao šanse, on je imao dobre šanse da se vrati, doživeo je nesrećnu duplu grešku, ali mislim da sam zaslužio da prođem dalje - rekao je Nole.

Veliko finale zakazano je za 15 časova.

- Baš na to što sam prošao kroz jako teške mečeve i jako sam se loše osećao prethodna tri dana. Nekako sam našao način da pronađem snagu, energiju i adrenalin da se ne predam, da mogu da se vratim i nadam se da će se to desiti i sutra - dodao je Đoković.

Novak, inače, danima muči muku sa stomačnim virusom.

Pa, bio je ovo napornam meč. Rubljov je igrao bez greške set i po, teško je bilo probiti ga. Dobro sam servirao u nekim trenucima kada mi je potreban servis. Po ko zna koji put sam našao način da preokrenem rezultat. Zadnja tri-četiri dana imam stomačni virus, ali je pomalo bolje, tako da se sutra nadam da će biti najbolje - zaključio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
E BAS JAK PROTIVNIK

05.11.2023 09:47

KOJI bre Dimitriv ,druga Liga !