CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA! Poznato kada Novak igra prvi meč u Parizu!

Autor:

Sport

30.10.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser brani prošlogodišnje finale, ali će igrati i u dubl konkurenciji.

CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA! Poznato kada Novak igra prvi meč u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski navijači su sa nestrpljenjem čekali da vodeći reket ATP liste ponovo izađe na teren.

Svoj prvi meč na Mastersu u Parizu, Novak Đoković će igrati u dubl konkurenciji, a partner će mu biti saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Miomir Kecmanović. Tako će Nole odigrati svoj prvi meč od finala Ju-Es opena i meča protiv Rusa Danila Medvedeva (6:3, 7:6, 6:3), koje je održano još 10. septembra.

Vodeći teniser sveta će u utorak igrati u konkurenciji s Kecmanovićem, a protivnici će im biti Italijan Janik Siner i Švajcarac Stan Vavrinka.

Republika

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović i Novak Đoković nastupiće zajedno u dublu

Njihov meč je treći na terenu dva (ne pre 14 časova) i to po završetku dva singla - Miomir Kecmanović - Tomas Martin Ečeveri (Argentina) i američkog okršaja u kome se sastaju Džej Džej Volf - Mekenzi Mekdonald.

Đokoviću je naravno prioritet učešće u pojedinačnoj konkurenciji, gde brani prošlogodišnje finale i 600 bodoa. On će u drugoj rundi singla igra protiv boljeg iz pomenutog okršaja Srbina i Argentinca.

Podsetimo, Nole je prošle sezone u finalu pariškog Mastersa izgubio od Holgera Runea iz Danske, dok je u blistavoj karijere čak šest puta osvajao turnir u Bersiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading