BOEMSKI: Nole jači od kiše! Đoković MOKAR do kože plesao do jutra! (FOTO)

Autor:

Sport

06.08.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin zna da uživa.

BOEMSKI: Nole jači od kiše! Đoković MOKAR do kože plesao do jutra! (FOTO)

Foto: Twitter/printscreen

Novak Đoković

Novak Đoković je baš ekstra lik! 

Najbolji u istoriji trenutno boravi u Crnoj Gori, gde se odmara od naporne sezone, u kojoj je osvojio dva grend slema. Na primorju je sa porodicom i naravno da su deca Stefan i Tara u prvom planu, ali Nole neretko iznenadi suprugu Jelenu, pa izađu udvoje.

Ovog puta uživali su u koncertu Vlade Georgieva na zidinama Starog grada u Herceg Novom, gde im je zapravo baza prethodnih dana, budući da poseduju stan u elitnom naselju Portonovi. Uživali su u muzici s prijateljima, među kojima je bio i španski trener Karos Gomez Erera, a veče za pamćenje nije pokvarila ni kiša.

Nole i Jeca su zagrljeni plesali na podijumu uprkos jakom nevremenu, što je izazvalo oduševljenje prisutnih. Potom je Novak ispoštovao brojne fanove i mokar do kože pozirao s osmehom.

Đokovići već neko vreme borave u Crnoj Gori. Osim na primorju, obilazili su i druge atraktivne destinacije. Novak je viđen i na Durmitoru, u jednom katunu, gde je jahao konje i uživao u netaknutoj prirodi, čiji je veliki obožavalac.

Ujedno se priprema za američku turneju i napad na treći ovosezonski grend slem, nakon Australije i Rolan Garosa. Najpre će na masters u Sinsinatiju (12-20. avgust), na kom nije nastupio od 2021, dok će zenit forme tražiti tri nedelje kasnije, kada počinje US open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading