KAKVE REČI O NOVAKU: Alkaraz OBRADOVAO tenisku javnost!

Autor:

Sport

16.07.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Španac otkrio sjajne stvari posle velikog finala.

KAKVE REČI O NOVAKU: Alkaraz OBRADOVAO tenisku javnost!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Nakon što je osvojio drugu titulu na grend slemovima u karijeri, Alkaraz je uputio sjajne reči prema Novaku.

- Odigrao sam sjajan meč, čak i da sam sam izgubio bio bih ponosan. Igrao sam sa legendom ovog sport, na ovom terenu, to je ostvarenje sna . Ponosan sam na sebe i moj tim, mnogo smo uložili rada i truda da budemo gde smo. Đoković još od dečačkih dana moja inspiracija, toliko titula je osvojio. Srećan sam što sam uspeo da ga pobedim - rekao je uzbuđeni Alkaraz.

Osim što je osvojio titulu, mladi Španac će ostati svetski broj 1, pošto je ovaj duel bio direktna borba za vrh ATP liste.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading