NOVAK SAZNAO LOŠE VESTI PRED MEČ SA VAVRINKOM: Đokovića čeka PAKAO u nastavku!

Autor:

Sport

07.07.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti našem asu.

NOVAK SAZNAO LOŠE VESTI PRED MEČ SA VAVRINKOM: Đokovića čeka PAKAO u nastavku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Poljski teniser Hubert Hurkač se plasirao u četvrto kolo Vimbldona, pošto je savladao Italijana Lorenca Musetija sa 3:0, po setovima 7:6, 6:4, 6:4.

Sjajni server je odigrao savršen meč, rivalu nije nijednom dozvolio da mu oduzme servis tokom meča, pa je sebi obezbedio mesto u osmini finala, gde će mu rival biti pobednik duela u kom se sastaju Novak Đoković i Stan Vavrinka.

U prvom setu nismo videli nijedan brejk, Hurkač je jedini imao brejk lopte, i to dve, koje nije iskoristio, pa je osvajača prvog dela igre odlučio taj-brejk. Tu se Hubi bolje snašao, pa je rezultatom 7:4 u 13. gemu sebi obezbedio prednost.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Na talasu osvojenog prvog seta je Hurkač nastavio i u drugom, pa je na samom startu oduzeo servis rivalu i došao do prednosti. Napravljen brejk nije ispuštao, pa je sa 6:4 stigao na set do velike pobede.

U trećem setu smo videli reprizu prethodnog. Već u prvom gemu Poljak pravi brejk, nije dozvolio rivalu povratak, pa je sa rutinskih 3:0 obezbedio sebi mesto među 16 najboljih igrača.

Jasno je da je visoki poljski teniser u odličnoj formi, njegova igra pogoduje travi, pa Novaka neće čekati lak posao u narednoj fazi, ukoliko danas savlada Vavrinku.

Podsetimo, Đoković i Vavrinka će svoj meč trećeg kola odigrati na Centralnom terenu, nakon što svoje duela odigraju Karlos Alkaraz i Aleksandar Muler, zatim Endi Marej i Stefanos Cicipas, koji završavaju meč drugog kola, odnosno Iga Švjontek i Petra Martić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading