OPET KIŠA: Novi problem za organizatore, ništa od tenisa u Londonu!

Autor:

Sport

05.07.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se katastrofa za čelne ljude prestižnnog turnira.

OPET KIŠA: Novi problem za organizatore, ništa od tenisa u Londonu!

Foto: Tanjug/AP

Centralni teren na Vimbldonu

Kao gotovo svake godine, i ove kiša pravi veliki problem organizatorima Vimbldona, o čemu najviše govori činjenica da je za danas zakazano čak 87 mečeva u singl konkurenciji.

Padavine su pokvarile utisak prvog dana, ali ništa u odnosu na utorak, gde tenisa gotovo da nije ni bilo. Prvi mečevi na svim terenima su krenuli, odigrano je oko sat vremena, a nakon toga povratka na teren nije bilo zbog kiše, sem na dva glavna terena, koja imaju krov.

Zbog toga su brojnim mečevi prebačeni za danas, pa uz one susrete drugog kola koji su na programu u sredu, došli smo do brojke od čak 87 duela u rasporedu. Ipak, čini se da od optimistične zamisli organizatora nema ništa.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kiša na Vimbldonu

Kiša i u sredu pada u Londonu, start prvih mečeva je nekoliko puta pomeran, a prema najnovijim informacijama, tenisa neće biti najmanje do 13:30. Ipak, kiša je najavljena i kasnije, za 15 časova po lokalnom vremenu, pa je pitanje koliko ćemo tenisa uopšte danas videti.

Treba podsetiti da to nikako ne utiče na Novaka Đokovića, koji će na Centralni teren negde oko 18 časova, pošto je njegov duel sa Džordanom Tompsonom planiran kao treći, nakon dva ženska singla.

Ipak, kiša utiče na ostale srpske tenisere, pošto Natalija Stevanović i Laslo Đere nisu ni započeli svoje mečeve, dok je Hamad Međedović odigrao samo jedan set, koji je izgubio od Krisa O'Konela.

Videćemo kako će se situacija u nastavku odvijati, ali početak Vimbldona nikako ne obećava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading