NOVAKOV ŠOU NA CENTRALNOM TERENU: Srbin na ORIGINALAN način sušio travu - publika ODUŠEVLJENA Đokovićevim potezom! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.07.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji nasmejao sve prisutne.

NOVAKOV ŠOU NA CENTRALNOM TERENU: Srbin na ORIGINALAN način sušio travu - publika ODUŠEVLJENA Đokovićevim potezom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U prvom kolu Vimbldona, Novak Đoković vodi protiv Pedra Kaćina sa 1:0 u setovima, ali je njihov meč zbog kiše prekinut.

Kiša je poremetila planove, Nole se odmah i požalio sudiji da ne može da igra po mokroj travi, ali su ga naterali da završi prvi set. A nakon toga loša organizacija je izašla na videlo.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Naime, nakon zatvaranja krova trava nije mogla više od sat vremena da se osuši. Organizatori su poslali trojicu zaposlenih sa fenovima, koji su počeli da suše travu na terenu, a Novak je pokušao da im pomogne na prilično originalan način koji možete videti u video prilogu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading