NIJE POŠTOVAO PROTIVNIKA: Šokantan komentar Amerikanca o Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

28.06.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahuktava se situacija pred Vimbldon.

NIJE POŠTOVAO PROTIVNIKA: Šokantan komentar Amerikanca o Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novakova reakcija tokom finala protiv Ruda

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Londonu, gde se sprema za početak Vimbldona, na kom će pokušati da po osmi put podigne pehar namenjen osvajaču.

U centru pažnje se poslednjih dana nalazi i potencijalni okršaj Novaka Đokovića i Kamerona Norija, posebno nakon situacije na Mastersu u Rimu, kada je Britanac namerno pogodio Noleta na mreži.

O tome je svoj komentar dao i Džon Mekinro, legendarni američki teniser.

Postoji li potencijal za opasan meč na Vimbldonu? Mislim da se Nori nada tome. Znam da je i Novak o svemu imao par komentara. Kao da pomalo nije poštovao protivnika. Impresioniran sam da je Nori uradio mnogo toga i da je maksimalno iskoristio potencijal. Trebalo bi da bude ponosan na to - kaže Mekinro.

Foto: Printscreen/Twitter

Trenutak kada je Nori pogodio Đokovića

Zatim je istakao da on ne bi previše brinuo o Đokoviću, da je na mestu Norija, već bi se usresredio na tenisere koji su ga pretekli na ATP listi.

- Ne bih ja brinuo o Novaku da sam na njegovom mestu. Bio bih zabrinut zbog nekih drugih, onih koji su ga pretekli na rang listi. Videćemo kako će se stvari razvijati. Ipak, siguran sam da bi on voleo da igra sa Đokovićem. To bi značilo da je u polufinalu - zaključio je Mekinro.

Podsetimo, Vimbldon je na programu od 3. do 16. jula, a titule u singlu brane Novak Đoković i Elena Ribakina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading