VELEOBRT - IPAK ĆE IGRATI NA VIMBLDONU! Prošle godine ŽESTOKO NAMUČIO Novaka, sada se oporavio od povrede u minut do 12!

Autor:

Sport

27.06.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve jača konkurencija na trećem grend slemu sezone.

VELEOBRT - IPAK ĆE IGRATI NA VIMBLDONU! Prošle godine ŽESTOKO NAMUČIO Novaka, sada se oporavio od povrede u minut do 12!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Janik Siner uspešno se oporavio od povrede, i nastupaće na Vimbldonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Janik Siner na Vimbldonu

 

Italijanski teniser je zabrinuo svoje navijače nakon što je zbog povrede desnog abduktora morao da se povuče sa turnira u Haleu, ali se danas oglasio i razrešio dileme:

Žao mi je što sam napustio turnir u Haleu, ali sam osetio da moram da slušam svoje telo. Nakon razgovora sa svojim lekarima, srećan sam što mogu da vam kažem da sam dobro i da ću igrati na Vimbldonu - rekao je Siner.

Janik je odleteo u London nakon pregleda obavljenih u Bolonji kod svog fizioterapeuta Đakoma Naldija sa kojim je već uspešno sarađivao nakon povrede skočnog zgloba koju je zadobio u Sofiji 2022. godine.

Prošle godine Siner je namučio Novaka Đokovića u četvrtfinalu Vimbldona. Vodio je Italijan 2:0 u setovima protiv kasnijeg šampiona, ali to nije bilo dovoljno da trijumfuje. Sigurno da ove godine dolazi na jedini gren slem na travi sa još većim ambicijama.

Početak trećeg ovosezonskog "slema" zakazan je za treći jul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading