IVANIŠEVIĆ PRIZNAO: Novaku dajem popust da me "tovari"

Autor:

Sport

14.06.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat i Srbin imaju zanimljiv odnos.

IVANIŠEVIĆ PRIZNAO: Novaku dajem popust da me "tovari"

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je prošle nedelje Rolan Garosu, čime je došao do rekordne 23. grend slem titule u karijeri.

Nekoliko dana kasnije, konferenciju za medije je održao njegov trener Goran Ivanišević, a na kojoj je dobio jedno veoma nezgodno pitanje.

Naime, jedan od novinara ga je upitao koliko mu Nole plaća da Hrvat trpi dok ga Srbin "tovari".

Republika

Foto: Starsport

Goran Ivanišević

Nije sve u lovi. A ja mu dam i popust - rekao je Ivanišević kroz smeh, pa nastavio:

Ne smeta to, ja sam bio teniser, to su emocije, to niti meni smeta, a često ni ne čujemo, niti on nas, niti mi njega, jer je teren dosta daleko, tu je publika. Ali na kraju je važan rezultat, nije to lako, veliki su pritisci, veliki rekordi. Ovo što je postigao pre nekoliko dana, to je jedan od najvećih uspeha svetskog sporta, ne govorim samo o tenisu. Sasvim je ok, mora se nekada isprazniti. Dok pobeđuje je ok, kad počne da gubi onda nije ok - podvukao je hrvatski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Juca

16.06.2023 10:55

Goran je uvek bio dzentlemen i kad je bio uspešan teniser sećam se kad je odvojio Wimbledon nadam se da ga Novak ceni i dobro placa jer zaslužuje !