SVE JE UNAPRED POGODIOI! Proročanstvo Srđana Đokovića se ISPUNILO!

Autor:

Sport

12.06.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta je trijumfom u Parizu ispisao istoriju.

SVE JE UNAPRED POGODIOI! Proročanstvo Srđana Đokovića se ISPUNILO!

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Težak put prošao je Novak Đoković do osvajanja titule na Rolan Garosu, kojom je stigao do 23. grend slem pehara u karijeri i postao apsolutni rekorder.

Neki su već zaboravili kako je Nole pre samo tri godine bio izložen enormnim kritikama zbog organizovanja "Adrija tura", "razapinjan" od strane "nevernih Toma", na sve to se nadovezala diskvalifikacija sa US Opena zbog udaranja Laure Klark, linijskog sudije lopticom u meču sa Špancem Pablom Karenjom Bustom, pa do sramne deportacije iz Australije i izbacivanja sa turnira u Melburnu.

Mnogi su i bili skeptici da će Nole, posle "pakla" kroz koji je prošao, izdržati i prestići najveće rivale Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju grend slemova, ali je samo jedan čovek uvek verovao u njega, a to je otac prvog reketa sveta Srđan Đoković.

Foto: Starsport

 

On je jednom prilikom, pre dve sezone, u svom stilu izjavio da nema dilemu ko će biti najbolji u istoriji.

- Osvojiće najviše grend slemova, ako mu ne nameste nešto opet kao na US Openu. Valjda su shvatili da mu ne mogu ništa i da se ne koprcaju, već da odustanu. Nisu svesni šta su učinili, sve što jesu će mu dati dodatnu snagu. Osvojiće još deset grend slemova - pričao je tada Srđan Đoković, najavivši istoriju koja će se tri godine kasnijie dogoditi u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading