SVETSKE KLADIONICE SE HVATAJU ZA GLAVU! Đokovića POTCENILI, sada BROJE GUBITKE!

Autor:

Sport

09.06.2023

20:25 >> 20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena je bio praktično ponižen, ali se uzidgao kao feniks iz pepela.

SVETSKE KLADIONICE SE HVATAJU ZA GLAVU! Đokovića POTCENILI, sada BROJE GUBITKE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković plasirao se u finale Rolan Garosa! Srpski as savladao je Karlosa Alkarasa 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1) i tako uspeo da stigne na korak do rekordne 23. gren slem titule. Meč na "Filip Šatrijeu" trajao je 3 sata i 23 minuta.

 

 

Novim trijumfom na pariskoj šljaci Nole je ponovo zapušio usta svojim kritičarima koji nisu verovali u njega. Naime, pred početak pomenutog epskog duela Srbinu se nisu davale preterane šanse za plasman u veliko finale. Bukmejkeri su prednost davali mladom Špancu. Alkaras je bio veliki favorit, kvota na pobedu tenisera iz Mursije bila je 1.45, dok su kladionice trijumf najboljeg svih vremena ocenile kao praktično "nemoguć" - 2.70!

Bio je ovo praktično "poklon" za sve ljubitelje "belog sporta". Prostim primerom dolazimo do računice da je uloženih 100 evra donosilo čak 270 evropskih novčanica.

Nema sumnje da se bukmejkeri sada kaju, minus je ogroman. Srbin je bio praktično ponižen, ali se uzidgao kao feniks iz pepela i demonstirao svoju klasu po ko zna koji put.

Đoković se plasirao u svoje 34. gren slem finale, sedmo na Rolan Garosu. U borbi za trofej Novak će igrati protiv boljeg iz duela Kasper Rud - Aleksandar Zverev.

Ukoliko osvoji trofej na parsikog šljaci, srpski superstar postaće rekorder po broju osvojenih gren slemova. Za sada ih ima 22, dok će 23. imati priliku da podigne u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading