NOVAKA MUČI POVREDA? Đokovićeva odluka dala ODGOVOR na pitanje koje BRINE navijače!

Autor:

Sport

28.05.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kom će stanju srpski teniser biti na startu Rolan Garosa?

NOVAKA MUČI POVREDA? Đokovićeva odluka dala ODGOVOR na pitanje koje BRINE navijače!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se u Parizu gde ga u ponedeljak, ne pre 13.30 časova očekuje start Rolan Garosa.

Na grend slem turniru u prestonici Francuske Nole će u prvom kolu igrati protiv Aleksandra Kovačevića iz Sjedinjenih Američkih Država, a ako opravda ulogu favorita do kraja turnira čeka ga pravi pakao.

U Novakovom delu žreba je i Španac Karlos Alkaras i sa njim bi srpski teniser mogao da se sretne u polufinalu, tako da nema sumnje da će izazov u borbi za trofej biti ogroman.

Biće ovo veoma zanimljiv i dinamičan turnir za Đokovića, a ono što brine Novakove navijače je - u kom stanju je lakat srpskog tenisera?

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

 

Prema informacijama sa poslednjeg treninga razloga za brigu nema. Đoković je sparingovao sa Kasperom Rudom, a tokom igre nije nosio steznik, pa deluje da je povreda lakta prošlost.

Na treningu je sa njim uz standardan tim bio i Miljan Amanović, ali ne i Klaudio Cimalja koji je u stručni štab došao umesto Ulisesa Baija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading