ĐOKOVIĆ TRENIRAO U PARIZU: Novak već na terenu - svi su gledali u njegov lakat!

Autor:

Sport

25.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je odlučio da ne troši ni sekund vremena u prestonici Francuske.

ĐOKOVIĆ TRENIRAO U PARIZU: Novak već na terenu - svi su gledali u njegov lakat!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković je već stigao u Pariz, gde je danas i trenirao pred početak Rolan Garosa, drugog grend slema u sezoni.

Srpski teniser je po dolasku u Francusku odlučio da trenira, a to je uradio na "Filip Šatrijeu", glavnom terenu kompleksa, gde su se okupili i navijači kako bi pozdravili osvajača 22 grend slem titule.

Naravno, u poslednje vreme se dosta priča o Novakovim povredama, lakat ga je već neko vreme mučio, a povreda je bila i jedan od glavnih razloga njegovih slabijih partija u poslednje vreme. Zato su sada svi gledali u pravcu njegovog lakta, na kom srećom nije bilo zaštite, što govori da se situacija u poslednje vreme znatno popravila.

Podsetimo, danas tokom dana je Nole saznao i svoje rivale na putu do treće titule u Bulonjskoj šumi. Prvo kolo donosi okršaj sa Aleksandrom Kovačevićem, Amerikancem srpskog porekla, dok su potencijalni rivali u drugoj rundi Marton Fucovič i Igo Grenije.

Dalje slede Alehandro Davidovič Fokina ili Marko Čekinato, u osmini finala su najverovatniji rivali Hubi Hurkač i Roberto Bautista Agut, a četvrtfinale donosi mogući okršaj sa Andrejom Rubljovim.

U mogućem polufinalu čeka prvi teniser sveta Karlos Alkaras, dok su na drugoj strani žreba Danil Medvedev, Janik Siner, Holger Rune i Kasper Rud.

Podsetimo, Rolan Garos počinje u nedelju, 28. maja, a veliko finale u muškoj konkurenciji je zakazano za 11. jun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading