LEGENDA NEMA DILEMU: Novak je jedan od najvećih sportiska ikada!

Autor:

Sport

27.04.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin kao Džordan.

LEGENDA NEMA DILEMU: Novak je jedan od najvećih sportiska ikada!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U tenisu se vode ozbiljne diskusije i polemike oko najboljeg svih vremena (GOAT). Da li je to Novak Đoković, Rodžer Federer ili Rafael Nadal...

Srpski as ima možda najjače argumente, mada protivnici njegovog lika i dela smatraju da je Federer taj. Nedavno je o Đokoviću u intervjuu za "Sportal" govorio čuveni snuker igrač Roni O'Saliven rekavši da je "Novak u ravni sa najboljim sportistima svih vremena" na šta je potvrdno reagovala legendarna teniserka Kris Evert.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković

Ona takođe nema dilemu da je Đoković, ma šta drugi mislili u ravni sa najboljim sportistima svih vremena.

- Kada Novak ne igra na nekom turniru, potpuno je otvorena trka za trofej. Kada igra, on je uvek prvi ili među favoritima. Iako ne može da igra kroz celu kalendarsku godinu zbog odluke o vakcinaciji, iskreno mislim da to nema veze - rekla je za Eurosport osvajačica čak 18 grend slem titula:

- On je i dalje broj jedan na svetu. Bez obzira da li igra ceo ili tri četvrtine godišnjeg kalendara, on je i dalje najbolji kod svih objektivnih ljubitelja tenisa.

Podsetimo, Đoković se povukao sa Mastersa u Madridu, ali se očekuje da će biti spreman za Rolan Garos koji se igra od 28. maja do 11. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading