SMAK SVETA U PARIZU: Nadal PROPUŠTA Rolan Garos?!

Autor:

Sport

24.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se direktorka turnira - drama oko Rafe.

SMAK SVETA U PARIZU: Nadal PROPUŠTA Rolan Garos?!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Iz dana u dan rastu šanse da Španac Rafael Nadal propusti predstojeći Rolan Garos, a tu mogućnost najavila je i direktorka drugog grend slema sezone Ameli Morezmo.

 - Očigledno je da postoji mogućnost da Nadal ne bude spreman i u stanju da dođe ovde. Ipak, ono što znam je da, ako postoji jedan turnir koji on ne želi da propusti, onda je to ovaj. Ima još pet nedelja do turnira. Nadam se i nastaviću da se nadam, držim mu palčeve da ozdravi - poručila je bivša velika šampionka.

 

 

Francuskinja je svesna koliki značaj Nadal ima za pariski turnir. 

 - Biće teško zamisliti Rolan Garos bez njega. On je veliki deo istorije turnira u poslednjih 20 godina, bilo bi zaista tužno da ga tamo ne bude. Ipak, ja sam pozitivnog stava, nadam se da će mu krenuti na bolje - zaključila je Morezmo.

Podsetimo da je popularni "kralj šljake" osvojio 14 titula u "gradu svetlosti", a Otvoreno prvenstvo Francuske na programu je od 28. maja do 13. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading