MIŠO, BRAVO! Kecmanović kao Đoković!

Autor:

Sport

20.04.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš teniser nastavio je pohod ka završnici turnira u Banjaluci.

MIŠO, BRAVO! Kecmanović kao Đoković!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale Srpska opena pošto je u dva seta savladao Abedalaha Šelbaju iz Jordana (6:4, 7:6).

U prvom setu Kecmanović je na startu uzeo brejk Šelbaji, ali mu je ovaj uzvratio pa se u finiš ušlo u egalu. Ipak, spretniji je bio Srbin koji je uspeo da uzme još jedan brejk i posle 54 minuta pobede sa 1:0. Rezultat prvog seta bio je 6:4.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

 

U drugom setu viđeno je nekoliko brejkova, a kada je Kecmanović napravio svoj treći, a ukupno peti brejk u ovom periodu igre i poveo sa 5:4, delovalo je da će meč biti gotov. Nije se predavao 267. teniser planete, 19-godišnji Šelbaja uspeo je da vrati brejk, te još malo produži meč.

Ušlo se u taj-brejk koji je, zanimljivo, bio prvi u karijeri u ATP turu za Abedalaha Šelbaju, a to je Kecmanović znao da iskoristi i stigne do pobede vredne četvrtfinala.

Na ovaj način Kecmanović se pridružio Novaku Đokoviću, Laslu Đereu i Dušanu Lajoviću u četvrtfinalu Srpska opena, a tamo će ga čekati bolji iz duela Lehečka - Albot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading