JAPANAC SVE ŠOKIRAO! Đoković ga POZVAO na turnir, on pričao o RATU u Bosni!

Autor:

Sport

16.04.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalio se objavom na društvenim mrežama.

JAPANAC SVE ŠOKIRAO! Đoković ga POZVAO na turnir, on pričao o RATU u Bosni!

Foto: Tanjug/AP

Taro Danijel

Sve je spremno za početak Srpska opena.

Turnir u Banjaluci koji organizuje porodica Đoković održava se od 16. do 23. aprila, a na njemu će učestvovati mnoga poznata lica iz sveta tenisa.

Najveće ime definitivno je Novak Đoković, ali tu je još dosta igrača koji mogu biti veoma zanimljivi. Jedan od njih je i Japanac Taro Danijel, trenutno 98. igrač sveta, koji je tokom karijere pružao neke blistave partije (poput one kada je savladao Novaka Đokovića u Indijan Velsu 2018. ili protiv Aleksandera Zvereva u Majamiju ove godine). Sada je Danijel objavom na društvenim mrežama sve uspeo da šokira.

Naime, Japanac je stigao u Banjaluku, a na svom instagram profilu pisao je o ratu u Bosni i Hercegovini, patnji kroz koju je prošao narod u toj državi, ali i o hrani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taro Daniel (@tarodaniel)

 

Po prvi put bu životu ja sam u Banjaluci u Bosni i Hercegovini. Ovo je država koja je mnogo patila u skorijoj prošlosti i često nije dovoljno priznata. Rat u Bosni se završio 1995 godine i odneo je najviše žrtava od svih jugoslovenskih ratova. Velika je čast da učestvujem u jednom od najvećih sportskih događaja u istoriji ove države. Nadam se da će naša igra doneti bar malo radosti lokalcima - napisao je Taro Danijel, a onda je priložio sliku iz restorana i dodao: 

- P.S. Na petoj slici se vidi da ovde služe najveće porcije hrane.

U prvom kolu Srpska opena Taro Danijel će igrati sa Aleksom Molčanom, Slovakom koga sada trenira Marjan Vajda, dugogodišnji trener Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading