SJAJNE VESTI PRED MONTE KARLO: Srbin u CENTRU PAŽNJE - niko mu ništa ne može!

Autor:

Sport

08.04.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf srpskog tenisera.

SJAJNE VESTI PRED MONTE KARLO: Srbin u CENTRU PAŽNJE - niko mu ništa ne može!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović napravio je sjajan podvig, pošto se plasirao u finale ATP turnira u portugalskom Eštorilu, koji spada u kategoriju ATP 250. 

Kecmanović je odigrao sjajan meč u polufinalu i potpuno je deklarisao Marka Čekinata, rezultatom 2:0 (6:3, 6:1), nakon svega 68 minuta igre.

Miomir je stigao do prvog brejka u petom gemu prvog seta, a osvajanje prvog dela igre je potvrdio u devetom gemu, kada je još jednom oduzeo servis protivničkom igraču, i na taj način došao do osvajanja prvog seta (6:3).

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović, srpski teniser

U istom ritmu je nastavio i u drugom setu naš teniser, odmah je napravio brejk, a nedugo zatim još jedan, pa je sa ubedljivih 6:1 stigao do 2:0 u setovima i plasmana u finale.

Biće ovo četvrto ATP finale za srpskog tenisera, a do sada je trijumfovao samo u Kicbilu 2020. godine. Godinu dana ranije je igrao finale u turskoj Antaliji, a ove sezone je nastupio u završnom meču i u Delrej Biču, kada je poražen od Tejlora Frica.

Kecmanović je nastavio sa dobrim partijama u Portugalu ove nedelje u Eštorilu, a do sada je bez izgubljenog seta pobedio Luku Nardija, Jurija Rodionov, kao i Bernabea Sapatu Miraljesa.

Protivnik u borbi za drugu titulu u karijeri biće mu bolji iz duela u kom se sastaju prvi nosilac turnira Norvežanin Kasper Rud, odnosno Francuz Kventan Alis.

Osvojio trofej ili ne, ovo je sjajan uvertira pred start prvog Mastersa na šljaci, koji se naredne sedmice igra u Monte Karlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading