OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Novak TRENIRAO sa velikim DUŽNIKOM!

Autor:

Sport

05.04.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković priprema se za start Mastersa u Monte Karlu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Novak TRENIRAO sa velikim DUŽNIKOM!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Već nekoliko dana Novak Đoković se nalazi u Kneževini, gde će pokušati da treći put osvoji titulu na Mastersu iz serije 1.000.

Nole je danas trenirao sa Nemcem Aleksanderom Zverevim, koji nikako da se vrati u svetski vrh, posle teške povrede na prošlogodišnjem Rolan Garosu.

Trenutno 16. teniser sveta je tom prilikom iskrenuo zglob, zbog čega je morao da preda meč kasnijem šampionu Rafaelu Nadalu.

Inače, Zverev je na listi velikih Đokovićevih dužnika, pošto ga je sprečio da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, eliminisavši ga u polufinalu Tokija, da bi mu iste sezone naneo i poraz na Završnom Mastersu u Torinu.

I pored toga, Novak je odlučio da danas odmeri snagu sa Nemcem, dok mu je prvog dana sparing partner bio Jiri Lehečka. Čeh je posle treninga sa srpskim asom, postavio zajedničke fotografije na svom Instagramu. 

 

 

Ono što je posebno interesantno da Đoković u bogatoj i blistavoj karijeri, još nema međusobni okršaj sa Lehečkom, pa je Masters u Monte Karlu možda prilika da dođe do njega.

Podsetimo, najbolji teniser sveta je turnir u Kneževini osvajao 2013. i 2015. godine, dok je 2009. i 2012. igrao finala, u kojima je poražen od Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading