KATASTROFA! Novak NE MOŽE da igra ni u San Remu! Sve je PROTIV Đokovića!

Autor:

Sport

13.03.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković morao je zbog nevakcinacije da preskoči turneju po SAD i otkaže učešće na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

KATASTROFA! Novak NE MOŽE da igra ni u San Remu! Sve je PROTIV Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U međuvremenu, čelnici Čelendžera u San Remu, turnira koji je Nole osvojio prvi put sa 18 godina uputili su poziv srpskom asu da uveliča spektakl svojim prisustvom.

Đoković je ovaj turnir osvojio sada već daleke 2005. godine, pa su sada organizatori žele da ga opet vide na delu. Međutim, pravila su takva da srpski as ne može da se pojavi ni na ovom čelendžeru.

Naime, u članu 7.07 ATP Pravilnika jasno stoji zašto Novak Đoković ne bi mogao da se odazove pozivu.

Foto: Tanjug/AP

 

- Igračima koji su na ATP listi pozicionirani od 1-10 mesta, 21 dan pre prvog ponedeljka na ATP čelendžer turniru, zabranjeno je prijavljivanje, prihvatanje vajld karti i takmičenje na ATP čelendžer turniru - stoji u Propozicijama takmičenja.

Dakle, jasno je da od finih namera Italijana neće biti ništa, uzalud su njihovi dobronamerni pozivi, te će Novak takmičenje po svoj prilici početi početkom aprila na Mastersu u Monte Karlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading