FEDERER NA VIMBLDONU? Društvene mreže "GORE", Novakovi navijači u CENTRU PAŽNJE!

Autor:

Sport

05.02.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je zanimljivo na internetu, Đokovićevi fanovi se ne smiruju.

FEDERER NA VIMBLDONU? Društvene mreže "GORE", Novakovi navijači u CENTRU PAŽNJE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

I dalje se vodi trka o tome ko je najbolji teniser svih vremena.

Novak Đoković je titulom na Australijan openu stigao do jubilarnog desetog pehara u "zemlji kengura", a takođe i do 22. grend slem trofeja i u ovom segmentu se izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

Kada je GOAT trka u pitanju pojavila se i tabela koja govori da je Novak najveći ikada, a Rodžer Federer, koji je završio tenisku karijeru, mogao bi da se vrati i to na Vimbldonu, ali kao stručni konsultant.

 

 

Komentarisanje mečeva, da tako vratim nešto tenisu, mogu to da zamislim. Nekada gledam mečeve mnogo više zbog komentatora nego zbog same igre - rekao je Federer novinarima na Lejver kupu na kom je završio karijeru.

Od kada se pojavila informacija da bi Federer mogao da prisustvuje Vimbldonu kao stručni konsultant, društvene mreže su krenule da "gore". U centru pažnje bili su navijači Novaka Đokovića koji ne kriju da bi voleli da vide Rodžera u ovoj ulozi. Posebno ako Nole stigne do osmog trofeja i na taj način izjednači rekord koji Rodžer već dugo drži.

Navode navijači da ni Rodžeru sigurno ne bi bilo lako u slučaju da Novak izjednači njegov rekord u Londonu. 

 

 

 

 

 

 

Neki su se našalili, pa poručili da će Rafa morati da trijumfuje u Londonu kako bi obradovao Rodžera. 

 

 

Ako bi se prepustio čarima komentarisanja teniskih mečeva Rodžer Federer bi nastavio niz legendi koje su se već oprobale u ovoj ulozi. Stručni konsultanti bili su i Boris Beker, Džon Menikro, Aleks Koreča, Mats Vilander i Barbara Šet.

Federera je osim BBC-a kontaktirao i ESPN, a vrlo bi lako moglo da se desi da potpiše ugovore sa obe medijske kuće. BBC je davao i do 250.000 evra po turniru svojim komentatorima, a nema dileme da bi Federer dobio mnogo više novca ako se odluči za ovu ulogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading