NEIZLEČIVA BOLEST: Albanski mediji nemaju SRAMA, nisu napisali NIJEDNU reč o Đokovićevoj tituli na Australijan openu! (FOTO)

Autor:

Sport

31.01.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su pisali o Novakovom velikom uspehu u Melburnu, osim njih....

NEIZLEČIVA BOLEST: Albanski mediji nemaju SRAMA, nisu napisali NIJEDNU reč o Đokovićevoj tituli na Australijan openu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Albanski mediji dotakli su novo dno!

Novak Đoković je u nedelju po deseti put osvojio Australijan open i na taj način je postao glavna vest širom planete.

Najboljem teniseru sveta divili su se od Enkoridža do Vladivostoka, ali su samo sramni Albanci odlučili da na svojim portalima ne podele vest o Novakovoj 22. grend slem tituli.

Prosto neverovatno, ali ni na jednom od najvažnijih albanskih portala nema niti jedne reči o Đokovićevom osvajanju Australijan opena.

Republika

Foto: printscreen/telegrafi.com

Portal Telegrafi

Niko od njih se nije ni udostojio da, makar, objavi jednu vest o tome. Jedini tekst u kojem je spomenut Novak Đoković, kada je u pitanju AO, jeste tekst portala Zeri gde je istaknuto da su navijači tokom meča između Noleta i Rubljova imali zastave sa likom Vladimira Putina i slovom "Z", dok je Telegrafi objavio tekst o tome kako je Novak pio piće iz misteriozne flaše, na koju su mu članovi njegovog tima zalepili etiketu, koju je Srbin kasnije pročitao.

Naravno, u sramnom tekstu se spekuliše da je Nole tom prilikom konzumirao nedozvoljene supstance i da je zbog toga stigao do pobede.

Bolest, kojoj očigledno nema leka....

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading