NOVI SKANDAL U REŽIJI PIJANIH NAVIJAČA: Opet su došli da provociraju Novaka (FOTO)

Autor:

Sport

24.01.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je Đoković njima uništio dan.

NOVI SKANDAL U REŽIJI PIJANIH NAVIJAČA: Opet su došli da provociraju Novaka (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Verovatno najveći teniser svih vremena Novak Đoković je u ponedeljak ubedljivo pobedio Aleksa De Minora u osmini finala Australijan opena.

Međutim, meč je obeležio novi incident sa pijanim navijačima.

Svedok toga bio je Kazahstanac Jerik koji Noleta prati još od turnira u Astani.

Ovi idioti su bili tu ponovo. Žao mi je njihovih roditelja i idola. Srećom, obezbeđenje je odmah prišlo i ućutkalo ih je, seli su odmah pored njih. Stvarno sam želeo da budu tu i da vide Novakovu meč loptu. Otišli su, nisu želeli to da gledaju. Naša pobeda uništila je njihov dan - napisao je Jerik na Tviteru.

Podsetimo, ista situacija bila je i na Novakovom meču sa Encom Kuakom, kada je Srbin od sudije zahtevao da izbaci pijane navijače sa tribina.

- Od samog početka bili su pod uticajem alkohola, bilo je očigledno. Kada god sam išao po peškir mogao sam da čujem glas jednog od njih koji je vređao, provocirao. Tolerisao sam to skoro dva sata, iako sam davao znakove sudiji da obrati pažnju. Smatram da oni, supervizori ili ko god je odgovoran, treba da uradi malo više. Svestan sam da izgledam kao loš momak, kao neko ko je izbacio navijače sa tribina, ali smatram da je to bilo bespotrebno. Zašto nas, igrače, dovode u poziciju da moramo da reagujemo i t posle dva sata. Imali su dovoljno vremena da reše problem pre nego što igrač reaguje - grmeo je tada Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading