TEŠKA POVREDA ĐOKOVIĆA U MELBURNU! Novaku stradao STOMAK, teški bolovi! Đoković jači od čelika, pokosio sve na Australijan openu!

Autor:

Sport

22.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći teniser svih vremena!

TEŠKA POVREDA ĐOKOVIĆA U MELBURNU! Novaku stradao STOMAK, teški bolovi! Đoković jači od čelika, pokosio sve na Australijan openu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniski as Novak Đoković lepo "gura" na ovogodišnjem Australijan openu. Nole se lako plasirao u četvrto kolo turnira u Melburnu gde će u ponedeljak od 9 časova po našem vremenu izaći na teren sa AUSTRALIJANCEM Aleksom De Minorom.

Ipak, ono što brine čitavu Srbiju jeste povreda Novaka koju vuče još od turnira u Adelejdu, a obnovio ju je u subotu na meču protiv Gregora Dimitrova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nešto slično desilo se Novaku i na Australijan openu 2021. godine i to u trećem kolu protiv Amerikanca Tejlora Frica, kada je srpski as povredioc stomak (trbušne mišiće).

Jači i od čelika, Novak je stisnuo zube i pregazio sve redom, stigavši tako do devetog trofeja u Melburnu. Nadamo se da će Đoković po sličnom modelu od pre dve godine skupiti snagu i uprkos povredi doći do novog, 10. trofeja u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading