NOVAK SE NE MRDA: Đoković se neće pomeriti bar još dve nedelje!

Autor: Tanjug

Sport

16.01.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se, nažalost, neće menjati do kraja Australijan opena.

NOVAK SE NE MRDA: Đoković se neće pomeriti bar još dve nedelje!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je petu poziciju na danas objavljenoj ATP listi.

Đoković je sakupio 5.070 bodova. Najbolji srpski teniser će ove nedelje igrati na Australijan openu, a sutra će se u prvom kolu prvog grend slem turnira sezone sastati sa Robertom Karbaljesom Baenom iz Španije.

Na vrhu ATP liste nije bilo nikakvih promena. Prvi je Španac Karlos Alkaras, a drugi njegov zemljak Rafael Nadal. Treći je Norvežanin Kasper Rud, a iza njega je Grk Stefanos Cicipas.

Najboljih deset na svetu kompletiraju Rus Andrej Rubljov, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Rus Danil Medvedev, Amerikanac Tejlor Fric i Danac Holger Rune.

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je napredovao za jednu poziciju i sada je 27, Filip Krajinović je napravio dva koraka napred i trenutno je 54.

Laslo Đere je takođe napredovao za dve pozicije i trenutno je 68, dok je Dušan Lajović nazadovao za pet mesta i sada je 86. teniser sveta.

Naredna ATP lista biće objavljena za dve nedelje, po završetku Australijan opena.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading