ŠOKANTNA ODLUKA: Novak ZAPANJIO fanove - povukao RADIKALAN potez pred AO!

Autor:

Sport

21.12.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su začuđeni zbog ovog izbora.

ŠOKANTNA ODLUKA: Novak ZAPANJIO fanove - povukao RADIKALAN potez pred AO!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković doneo je važnu odluku, nastupaće na turniru u Adelejdu i u konkurenciji dubla, i to sa prijateljem s kojim vodi PTPA, Vasekom Pospišilom. 

Posle ukidanja zabrane za ulazak u Australiju, Novak Đoković odlučio je da se dobro pripremi za prvi Grend slem u sezoni, a kako bi tempirao formu pravovremeno, Novak je odlučio da pored singla nastupa i u konkurenciji dublova, a partner će mu biti veliki prijatelj i saradnik Vasek Pospišil. 

Turnir u Adelejdu počinje 2. januara, a srpski as po prvi put će igrati na njemu, a Australijan Open počinje 16. januara.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković će u Melburnu juriti desetu titulu

Đoković juri rekordnu desetu titulu na tom Grend slemu, a pored toga ima priliku da se ponovo izjednači sa Rafaelom Nadalom po broju Grend slemova (Novak sada ima 21 pehar). 

Nema sumnje da će Novak imati motiv "do neba" posle deportacije i svega što je doživeo. 

Đoković ima samo jednu titulu u dublu u karijeri. Osvojio je Kvins 2010. zajedno sa partnerom Džonatanom Elrihom iz Izraela. Posipišil je u međuvremenu osvojio čak sedam titula u dublu. Turnir se igra do 8. januara, pa Novak ima lep razmak i da odmori pred sam Australijan open. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading