AUSTRALIJANAC UBEĐEN: Novak je ČOVEK od princima, osvojiće DESETI Australijan open!

Autor:

Sport

05.12.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzda se u Novaka.

AUSTRALIJANAC UBEĐEN: Novak je ČOVEK od princima, osvojiće DESETI Australijan open!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bivši direktor Australijan opena Pol Meknami ima velika očekivanja od Novaka Đokovića na predstojećem Grend slem turniru u Melburnu.

On je u intervjuu za "The Age" rekao kako Novak može da osvoji ostorijsku desetu titulu na Australijan openu i svima pokaže da je čovek od principa.

- Bio je najbolji igrač od letos, igrao je u velikoj formi, posebno na brzoj podlozi, tako da zaslužuje da bude favorit. Mislim da osvajanje te rekordne desete titule ima nešto posebno u sebi. Jedini čovek koji je na jednom turnuru osvojio deset i više titula je Nadal na Rolan Garosu, tako da mislim da će se Novak baš potruditi za ti desetu, naročito posle svega što se desilo prošli put - kaže Meknami.

Meknami je uveren da je Novak u dobroj poziciji.

- Nadam se da on može to da uradi. Po meni, on je čovek od principa. Nisu saglasni bap svi sa njegovim statovima, ali on se drži svog stava i zbog toga ga nije bilo na dva grend slema ove godine. To je mnogo propuštenog kada jurite da na kraju imate najviše slemova, tako da ga poštujem i nadam se da će biti lepo prihvaćen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading