NOVAK MU JE NOĆNA MORA! Nadal OTVORIO KARTE uoči Završnog mastersa - niko kao Đoković!

Autor:

Sport

13.11.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser se oglasio o rivalitetu, najteže je protiv Srbina.

NOVAK MU JE NOĆNA MORA! Nadal OTVORIO KARTE uoči Završnog mastersa - niko kao Đoković!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal ima priliku da se posle Završnog mastersa u Torinu vrati na čelo ATP liste, a na pitanje ko mu je najveći rival, on je odgovorio "kao iz topa" - Novak Đoković!

- Moj najveći rival je Novak Đoković. Posle svega, on je taj koji mi je najbliži po broju grend slemova, sa ukupno 21. Naravno i zbog svih tih mečeva do sada, zbog naše istorije. Od svih aktivnih igrača, najopasniji rival za mene je bez sumnje Novak - ocenio je Španac, a potom je podvukao da je potpuno spreman za nastup u "gradu Fijata".

 

 

- Što se mene tiče, dobro sam pripremljen. Igram sa najboljim na svetu. Naravno da je lepše doći da nekoliko pobeda, ali nema vremenskog limita da se dostigne dobra forma. Od prvog dana igrate sa najboljima - zaključio je Rafa.

Podsetimo da će Nadal prvi meč u okviru zelene grupe odigrati u nedelju od 21 čas protiv Amerikanca Tejlora Frica, dok će Nole na teren u ponedeljak u isto vreme, a protivnik će mu biti Grk Stefanos Cicipas.

Kladionice su pre turnira žestoko favorizovale Srbina, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading