Bogdan Obradović: Kirjos pokušava da bude mangup, ali Novak će mu pokazati kako izgleda pravi mangup!

Autor: M.STEFANOVIĆ - V.PETROVIĆ

Sport

10.07.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije u razgovoru za naš portal izneo očekivanja pred finale današnjeg Vimbldona između Srbina i Australijanca.

Bogdan Obradović: Kirjos pokušava da bude mangup, ali Novak će mu pokazati kako izgleda pravi mangup!

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Bogdan Obradović

Novak Đoković danas od 15 časova igra finale Vimbldona protiv Nika Kirjosa.

Odavno je poznato kako se Australijanac ponaša na terenu, da izigrava mangupa na svakom koraku, a o njegovom ponašanju pred meč sa Srbinom, protiv kojeg ima dve pobede iz isto toliko mečeva, za Republika.rs govorio je Bogdan Obradović, bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Kirjos pokušava da bude mangup, ali on ne zna šta su pravi mangupi. Oni odrastaju na beogradskom asfaltu i gledaju derbi Zvezde i Partizana. Međutim, Kirjos se trudi da bude poseban i drugačiji, a Novak je prepoznao tu njegovu crtu i poštuje je. Svakako će Novak pokazati Kirjosu kako izgleda pravi mangup - istakao je Obradović.

Naš sagovornik smatra da njegovog bivšeg pulena ne zanima novac, već da iz drugih motiva juri sedmu titulu na Grend slemu u Londonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

- Novak će dobiti, maksimalno je motivisan, a učešćem na turniru pokazao je da ne teži evropskim vrednostima, kao što je novac, već da igra iz ljubavi i da su njegov motiv čast, država i majka. Ne opterećuje se bodovima i sličnom, samo želi da uživa u igri i zabeleži novu pobedu i ja se nadam da će tako i biti - zaključio je Bogdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading