Hoćete li sada primeniti pravila? Nadal mora da leti sa Vimbldona! (FOTO)

Autor:

Sport

28.06.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će sada postupiti organizatori turnira, ali i kako će se postaviti uvek "objektivni" sportski novinari na Ostrvu?

Hoćete li sada primeniti pravila? Nadal mora da leti sa Vimbldona! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Čim se pojavila informacija da je najbolji srpski teniser prethodne nedelje trenirao sa hrvatskim teniserom Marinom Čilićem koji propušta ovogodišnji turnir u Sveengleskom klubu zbog problema da virusom COVID-19, britanski mediji su horski započeli kampanju kako bi se Novaku Đokoviću uskratio dalji boravak na Vimbldonu.

Međutim, danas je teniski svet saznao se iz istih razloga Mateo Beretini povukao sa turnira, a upravo ovaj podatak može da izazove velike potrese.

 

 

Italijanski teniser se danas medijima obratio sledećim saopštenejm:

- Imam simptome gripa i izolovan sam već nekoliko dana. Uprkos tome što simptomi nisu bili ozbiljniji, odlučio sam da se ponovo testiram ovog jutra i zaštitim zdravlje i sigurnost svih učesnika.

Pred sam start Vimbldona, Mateo Beretini i Rafael Nadal su zajedno trenirali, slikali se i postavlja se pitanje da li će isti aršini ovog momenta vladati kako za najboljeg srpskog, tako i najboljeg španskog tenisera, jer neke činjenice se ne mogu opovrgnuti.

 

 

Inače, Rafael Nadal bi danas trebao da izađe na englesku travu i odmeri snage sa Franciskom Serundolom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading