Katastrofa u najavi! Đoković ne igra na US Openu - neće smeti da uđe u Ameriku?

Autor:

Sport

14.06.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti!

Katastrofa u najavi! Đoković ne igra na US Openu - neće smeti da uđe u Ameriku?

Foto: www.profimedia.rs

Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković nedavno je eliminisan sa Rolan Garosa u četvrtfinalu od Rafaela Nadala sa 3:1. Španac je kasnije dominatno došao do 14. trofeja u Parizu.

Razlog za brigu jeste činjenica da vlasti u SAD-u ne nameravaju da ublaže mere kada je u pitanju vakcinacija protiv koronavirusa, prenosi "Yahoo sport". To znači da bi Novaku bilo zabranjeno da uđe u tu državu jer nije vakcinisan.

 

 

Nole je zbog iste stvari početkom ove godine ostao bez učešča na Australijan openu, a ništa bolje kako se sada čini očekuje ga slična sudbina i za US open.

Nadamo se da će do kraja avgusta doći do nekih promena kako bi Novak kao nevakcinisan zaigrao u Njujorku. Jer, kako sada stvari stoje, teško da će se Đoković vakcinisati, ali ko zna...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
knez

14.06.2022 15:43

Zasto katastrofa? Kao da ovo nismo znali jos u januaru. Pa Amerika nista novo nije uvela. Hej, jos nesto, i dalje ima vremena da se stvari promene. Potrebna je samo jedna odluka da se donese - da se primi vakcina. Jel to puno? Ako jeste, OK. Nema ljutnje.

Balkanac

14.06.2022 16:22

BOC boc

Oslobodilac

14.06.2022 16:25

BRATE KAOKL.IGRA I BOLJE JE DA NE IDE