NIJE SAMO NOVAK U PITANJU: Bosanska novinarka izvređala kompletan PRAVOSLAVNI svet!

Autor:

Sport

31.01.2022

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Australijan open je završen. Nadal je stigao do svoje 21. Grend slem titule, ali se može i mora reći da su mnogo interesantnije dešavanja na prvom ovogodišnjem Grend slem turniru bila i pre njegovog početka.

NIJE SAMO NOVAK U PITANJU: Bosanska novinarka izvređala kompletan PRAVOSLAVNI svet!

Foto: Tanjug

Novak Đoković

Dobro je poznata činjenica kako je najboljem tenieseru sveta Novaku Đokoviću zabranjeno da brani trofej na australijskom tlu. U danu kada je Španac obezbedio plasman u svoje novo Grend slem finale, mnogo nisu mogli, a da ne pomenu onoga ko im toliko „bode oči“.

Bosanska novinarka Ika Ferer Gotić, zaposlena na tajkunskoj N1 televiziji, prozvala je najboljeg tenisera sveta svih vremena Novaka Đokovića zbog pričesti u Hramu Svetog Save. Ova novinarka je kao povod iskoristila pobedu Rafaela Nadala u polufinalu Australijan opena, i napisala je tvit sledeće sadržine:

- Neverovatni, vakcinisani Španac Nadal je protutnjao pored Beretinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australijan opena, pa mu sada samo pobeda nedostaje do 21. Grend slem trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašičicu sa 200 ljudi - napisala je ona na Tviteru.

Potom je Ika i izbrisala uvredljivi tvit. Korisinici društvene mreže Tviter su je prijavili zbog uvreda na verskoj osnovi i ksenofobije.

Novinarka Gotić je zatim ustvrdila da je tvit izbrisala zbog uvreda i pretnji koje su joj uputili korisnici Tvitera.

- Upravo sam prisiljena da izbrišem tvit o Novaku Đokoviću i njegovoj nesigurnoj kovid praksi. Nikad pre nisam bila prisiljena na nešto. Ali stalo mi je kad primim 100 pretećih tekstova za 30 minuta o "novom genocidu nad mojom decom". Da li ste vi ljudi ludi? Novače, kontroliši svoje fanove! - napisala je ona.

 

 

Podsetimo, u sedmici koja je za nama, Đoković je bio i na liturgiji u crkvi svete Petke na Kalemegdanu, i na Ostrogu. Potom se i pričestio na praznik Svetog Save u hramu koji je i posvećen najvećem srpskom svetitelju, a upravo je ta scena bila povod za napad Ike Ferer Gotić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Ibrahim hodžić

31.01.2022 07:35

Pa i treba da ti projekte. Govno jedno ljubomorno. Hlibuljo smrdljiva. Inače i nebi radila na toj TV da nisi đubre . Što te bre boli ta tvoja obrijana za ono što drugi normalni svijet radi. Vas treba u Tor sa svinjama.

Odgovori 39 2
Oslobodilac

31.01.2022 07:42

POTURICA ZABORAVILA STA JE SVETA TAJNA ORICESTI IZGUBLJENA DUSA IZDAJA I GUBITAK SVOJD VERE SU VELIKI GREHOVI

Odgovori 34 5
Maša

31.01.2022 21:29

Ti bi mogla da kontrolišeš svog mozak, a ne Nole svoje fanove. Sram te bilo.

Odgovori 20 0