NOVAK IMAO KORONU PRE SAMO 20 DANA!? Moguć preokret u Australiji!

Autor:

Sport

08.01.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokati Novaka Đokovića vredno rade kako bi najboljem teniseru sveta omogućili da nastupi u Melburnu!

NOVAK IMAO KORONU PRE SAMO 20 DANA!? Moguć preokret u Australiji!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najnovija informacija koja nam stiže iz Australije je da je Novak Đoković imao koronu pre samo 20 dana. Prema dokumentima koji su njegovi advokati priložili sudu, vidi se da je Novak imao prvi pozitivan PCR test 16. decembra.

U dokumentima se takođe navodi podatak da 14 dana nakon pozitivnog testa, Novak nije imao prisutne simptome Kovid-19 infekcije u poslednja 72 sata. 

 

Automatski sve ovo znači da Novak nije ni sme da primi vakcinu i da je potpuno legalno ušao u Australiju.

Novak trenutno boravi u imigracionom centru i čeka odluku na žalbu koju su podneli njegovi advokati!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Dragoljub

08.01.2022 09:15

Kako mu se lepo pogodilo,a mogao je da vežba u karantinu.Prvu vakcinu je morao da primi u novembru.Da li vi stvarno mislite da je ceo svet lud,a da samo mi znamo za prevare.Inače sam uz Novaka i čovek sa takvom reputacijom,tolikim sportskim uspehom i toliko para,ne treba da se blamira,.već odmah da se vrati pa nek se igraju sami.Ove priče o zarazi i vakcini nisu ni za vrtić.

Odgovori 10 4
Vuk07

08.01.2022 14:53

VLAST Australije je ukaljala obraz nece oni sebe da brukaju da bi Novaku dozvolili da igra na AO. Za njih je ovaj slučaj zatvoren. Bez obzira što će vrhunski sud da odlucuje, upoznat je i sud zasto Novak nesme da igra. Kakva VLAST u drzavi takav je i sud Postavili su moćnici na tronu kralja tenisa Rodžera Federera sa krunom na glavi. I neće oni dozvoliti Da jedan Srbin preuzme tron Federeru. Bez obzira što Federer ne igra ostace tu gde su oni odlučili. Globalisti hoce da pokažu svu moć da cak i u sportu mogu da odlučuju. Tako će biti i u Francuskoj na sledećem turniru i u Engleskoj i USAD. Nadal je van konkurencije za dobijanje grand slema jer nije u formi. Jedini ko im smeta je Novak Djokovic. Jos imamo mi da gledamo sta su sve izrežirali. Novak ne sme i nece da igra. Hoce da ga slome da sam odustane. Novaku se ovo spremalo već duže vreme, jer im ide u kontru jos od osnivanja PTPA, Associacije.

Odgovori 10 1
Dragan

09.01.2022 00:57

Da je primio vakcinu u Novembru umesto Kovida dobio bi ispravnu vizu. Medjutim on niti je dobio vakcinu niti Kovid, već samo lažno izuzeće. I onda neki misle da je on najbolji ambasador Srbije. Jadno i glupo.

Milica

09.01.2022 15:24

Živeo Novak Đoković. Đole nacisti. Sloboda narodu. Australija se osramotila za 1000 godina.