KONAČNO NEKO NA ĐOKOVIĆEVOJ STRANI: On previše poštuje Srbiju da bi uradio taj KUKAVIČKI GEST!

Autor:

Sport

11.08.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena francuska teniserka Marion Bartoli je stala u odbranu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Bartoli smatra da Đoković nikada ne bi bez pravog razloga odustao od meča za bronzanu medalju u miksu na olimpijskom turniru u Tokiju.

Posle poraza od Karenja Buste u singlu za treće mesto, Đoković se povukao iz miksa, a ta odluka je izazvala kontroverze u nekim krugovima.

- Ne verujem da bi Novak tek tako rekao: "Pa, nisam uzeo medalju u singlu, tako da sad jedino želim da odem". To jednostavno nije Novak. On je izuzetno fina osoba i previše poštuje sport i svoju zemlju da bi uradio tako nešto i odrekao se borbe za medalju, a da nije imao pravi problem- rekla je Bartoli.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marion Bartoli

Francuskinja se osvrnula na nehumane uslove u kojima su igrali sportisti u Tokiju.

- Možda je neko drugi trebalo da igra miks, ali Novak je procenio da može. Možda nije do kraja shvatao koliko su uslovi u Tokiju brutalni u to doba godine. Mnogo je vlažno i toplo. Mislim da je fizički bio iznuren, i to možemo da razumemo posle svega što je prošao- rekla je teniserka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading