RAFAELA ŽARI PO FLORIDI: Nejmarova seka zapalila Majami!

Autor:

Sport

17.06.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo neki od komentara na zavodljivim fotkama prsate Brazilke glasili su "Boginja", "Vrela", "Savršena".

RAFAELA ŽARI PO FLORIDI: Nejmarova seka zapalila Majami!

Foto: Instagram

GORI Rafaela Santos

Navikli smo da brazilski superstar Nejmar puni novinske stupce, pre svega, odličnim potezima na fudbalskom terenu, neretko i van njega, kada je reč o ljubavnom životu, međutim, junakinja ove priče ipak je njegova zanosna sestra Rafaela (27).

Republika

Foto: Instagram

IMA ŠTA DA POKAŽE Rafaela

Ona je, naime, obradovala mnogobrojne fanove na društvenoj mreži Instagram novim setom zavodljivih fotografija iz Majamija, egzotičnog letovališta u Sjedinjenim Američkim Državama.

Republika

Foto: Instagram

BRAT I SESTRA Nejmar i Rafaela

Među šest miliona obožavalaca koji je prate, samo neki od komentara na fotkama Rafaelinog preplanulog tela glasili su "Boginja", "Vrelo", "Savršena"... Inače, donedavno je atraktivna Brazilka bujnog poprsja na Floridi boravila s bratom, koji je u pauzi od sunčanja i noćnog provoda stigao i da isprati utakmicu najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu - NBA lige. Imao je štošta da vidi pošto je u finalnoj seriji, uprkos simpatijama za domaći Hit i prijateljskom odnosu s njihovim najboljim igračem Džimijem Batlerom, svu slavu pokupio Srbin Nikola Jokić, osvojivši titulu s Denver Nagetsima. Ubrzo nakon toga napustio je Majami i pridružio se trudnoj devojci Bruni, koja je prethodno bila sama, bez njega, na mondenskom ostrvu Mikonos u Grčkoj.

Podsetimo, fudbaler francuskog PSŽ s bivšom partnerkom Karolinom već ima sina Davida Luku da Silvu, plavokosog dečaka, koji će u avgustu proslaviti 12. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading