POKAJAO SE: Pike molio Šakiru da ga primi

Autor:

Sport

24.01.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije htela ni da čuje.

POKAJAO SE: Pike molio Šakiru da ga primi

Foto: Instagram.com

Ljubavna afera koja je najviše prodrmala svetsku javnost u 2022. godini bila je ona koja je izazvala rastanak Đerara Pikea i Šakire.

Podsetimo, španski fudbaler je prevario kolumbijsku pevačicu sa duplo mlađom Klarom Kijom Marti, čime je stavljena tačka na dugogodišnju romansu.

To se desilo u aprilu prošle godine, a do sada neotkrivene detalje iznela je španska "Marka".

Kako otkrivaju izvori bliski Šakiri, Pike je samo mesec dana nakon rastanka hteo da se pomiri sa pevačicom, išao je kod nje kući da je moli da ga primi nazad, ali ga je ona odbila.

Navodno, Šakira je ranije već praštala prevare Pikeu, ali to ovog puta nije htela da učini, jer je znala da Klara nije samo jedna od Đerarovih avanturica, već da tu ima nečeg dubljeg.

Drama je prošle nedelje dobila novi čin, kada je Šakira objavila pesmu u kojoj na sve moguće načine proziva Pikea i njegovu novu devojku.

"Neću ti se vratiti čak i ako plačeš ili me moliš", "Menjao si Ferari za Tvingo, menjao si Roleks za Kasio" i "Vredim kao dve 22-ke" (Šakira je duplo starija od 22-godišnje Klare) samo su neki od stihova u pomenutoj pesmi.

Na to Pike nije ostao bez odgovora, već je provozao Tvinga, pa potpisao sponzorski ugovor sa Kasiom za svoju revijalnu fudbalsku ligu, uz navode da jeftiniji sat traje ceo život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading