BORJAN U TURSKOJ, A SNEŽA ODMAH S DRUGIM U KREVET: Pojavio se snimak! Prvo zavodnički ples, pa zagrljeni pravac u spavaću sobu (VIDEO)

Autor:

Sport

14.01.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga kapitena Crvene zvezde mu tepa "Međed".

BORJAN U TURSKOJ, A SNEŽA ODMAH S DRUGIM U KREVET: Pojavio se snimak! Prvo zavodnički ples, pa zagrljeni pravac u spavaću sobu (VIDEO)

Foto: Instagram/snezanafi

Snežana Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde su pre nekoliko dana otputovali na zimske pripreme u Tursku, što znači da su njihove lepše polovine ostale usamljene u Beogradu.

Jedna od njih je i Snežana Borjan, koja je međutim našla zamenu za svog dragog.

Supruga kapitena crveno-belih Milana Borjana je nabavila ogromnog plišanog medveda, koje je greje u krevetu tokom hladnih januarskih noći u Beogradu.

Sneža se na Instagramu pohvalila video snimkom na kom se vidi kako pleše sa medom, a potom ga u zagrljaju nosi uz stepenište ka spavaćoj sobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Da li i vi ovih dana spavate sa nekim međedom? - upitala je Snežana svoje pratioce.

Podsetimo, fudbaleri šampiona Srbije se sa priprema vraćaju 27. januara, što znači da će plišani meda do tada spavati pokraj vrele Sneže.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading