DVOSTRUKA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA SAOPŠTILA SAVRŠENE VESTI: Milica Mandić čeka bebu!

Autor:

Sport

24.12.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih sportistkinja u istoriji Srbije saznala sjajnu vest.

DVOSTRUKA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA SAOPŠTILA SAVRŠENE VESTI: Milica Mandić čeka bebu!

Foto: Starsport

Milica Mandić, dvostruka osvajačica zlatne medalje za Srbiju na Olimpijskim igrama, saopštila je da je u drugom stanju i da, zajedno sa partnerom Markom, čeka bebu.

Simpatičnim video snimkom slavna tekvondistkinja je poručila pratiocima da je u petom mesecu trudnoće, a čestitke samo pljušte.

- Marko + Milica + 1 -napisala je na Instagramu buduća mama uz stihove pesme Ivana Gavrilovića "Došao sam da te ženim, sjajni prsten da ti kupim, grudi zlatom da ti okitim, da mi budeš ljubav divna, da mi rodiš bar tri sina...".

Podsetimo, Milica Mandić je jedna od najuspešnijih sportistkinja u istoriji naše zemlje, a veliku radost Srbiji je donela 2012. godine, na OI u Londonu, gde je osvojila zlatnu medalju. Taj uspeh je zatim ponovila i devet godina kasnije, kada se u Tokiju okitila zlatom. Takođe, bila je i svetska šampionka, a jednom je osvojila i bronzanu medalju

Od prošle godine, Milica je u braku sa Markom Đuričićem, sa kojim se zabavljala osam godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading