HOLANĐANKA KAO OD MAJKE ROĐENA: De Lihtova devojka zapalila društvene mreže (FOTO)

Autor:

Sport

31.10.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepša polovina fudbalera Bajerna totalno se obnažila i zaludela pratioce na Instagramu.

HOLANĐANKA KAO OD MAJKE ROĐENA: De Lihtova devojka zapalila društvene mreže (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/annekeemolenaar

Aneke Molenar

Devojka fudbalera Bajerna Matijasa de Lihta, Aneke Molenar, podelila je sliku na društvenim mrežama na kojoj je ko od majke rođena. Ona na slici leži na krevetu totalno obnažena, a u prvom planu se nalazi njena zadnjica. Inače, Aneka već godinama radi kao model i influenser i često obraduje pratioce izazovnim fotkama. Sada je otišla korak dalje pošto se skinula do gole kože, zbog čega je dobila mnogobrojne pohvale.

- "Prelepa si, dođi u Italiju", "Imaš savršeno telo. Blago tvom dečku" - bili su neki od komentara na Instagramu.

Molenarova je u vezi s Matijasom od 2018. i ostaje pitanje kako je slavni fudbaler reagovao na slike svoje lepše polovine. Međutim, po komentarima na društvenim mrežama možemo da zaključimo da su njih dvoje u skladnoj vezi i da je Matijas De Liht ponosan na slike svoje devojke i redovno joj ostavlja srca ispod fotografija.

Takođe, Aneka potiče iz fudbalske porodice. Njen otac Keje Molenar svojevremeno bio je legenda Ajaksa, a zatim i ljutog rivala Fejenorda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading