LEBRON JE PRELJUBNIK! Oštre optužbe na račun Džejmsa: Pravi zabave, do devojaka NE DOLAZI SAM!

Autor:

Sport

25.10.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči na račun "Kralja".

LEBRON JE PRELJUBNIK! Oštre optužbe na račun Džejmsa: Pravi zabave, do devojaka NE DOLAZI SAM!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Lebron Džejms važi za jednog od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige, ali i za porodičnog čoveka. 

On je još 2013. godine oženio dugogodišnju devojku, Savanu, sa kojom ima troje dece, dva sina i ćerku. Najstarijeg sina, dobili su još 2004. godine, a moguće je da će se Lebron Junior uskoro naći u NBA ligi sa ocem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

 

Ipak, sada se Džejms suočava sa oštrim optužbama! Američka influenserka, Sofija Frenklin, gostujući u jednom podkastu istakla je da je Lebron preljubnik. Ona je o ovoj temi oričala sa pevačem grupe Maron 5, Adamom Lavinom:

Ne budite glupi. Ti si poznat Adam i znaš kako stvari idu. Ja nisam nikad bila pozvana na te žurke, ali moje prijateljice jesu - istakla je Sofija, pa dodala:

- Kada izađu, njegovi telohranitelji odlaze do devojaka i pitaju žele li s njim u kući ili negde drugo. Devojke potpišu ugovor o poverljivosti kako ništa ne bi izašlo u javnost. Lebron Džejms je pravio brojne zabave uz potpisan ugovor u tajnosti. Žene su bile tu. Niste znali da je Lebron preljubinik?

 

@sofiafranklyn If ur gonna cheat.. at least have some respect and LOWER UR FUCKING VOICE ADAM #lebronjames #leonardodicaprio #cheater #adamlevine ♬ original sound - Sofia Franklyn

 

Navijači Lejkersa stali su u odbranu svoje zvezde. Smatraju da Sofia zbog popularnosti sve izmišlja i da svi znaju da je Lebron Džejms porodičan čovek.

Džejms je tokom karijere nastupao za Klivlend Kavalirse u dva navrata, Majami Hit i Los Anđeles Lejkerse gde se i sada nalazi. NBA ligu osvajao je u četiri navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading