GORI INSTAGRAM: Snežana Borjan se slikala BEZ BRUSA (FOTO)

Autor:

Sport

21.10.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa plavuša zapalila društvene mreže.

GORI INSTAGRAM: Snežana Borjan se slikala BEZ BRUSA (FOTO)

Foto: Instagram/snezanafi

Snežana Borjan

Snežana Borjan, supruga Milana Borjana, kapitena FK Crvena zvezda, na društvenim mrežama gotovo svakodnevno provokativnim fotografijama oduševljava svoje pretežno muške pratioce, a ništa drugačije nije bilo ni ovog petka.

Naime, Sneža je na storijima okačila nekoliko fotki sa proslave na kojoj je bila, a potom je i dve od njih objavila regularnim putem.

Na prvoj se vide njena gola leđa, pa je jasno da lepša polovina čuvara mreže reprezentacije Kanade ne nosi brushalter, dok se na drugoj vidi kako izgleda njeno bujno poprsje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

- Zaljubljena u ovu predivnu haljinu - piše u Snežaninom opisu objave.

U komentarima objave je prelepa Sneža dobila mnoštvo pohvala, a između ostalog su joj pevačica Nadica Ademov i supruga njenog rođenog brata Nenada Filipovića, Silvana, pomoću emotikona koji označavaju vatrice poručile da gori.

Takođe, oglasila se i njena velika prijateljica Iva, koja devojka kapitena Partizana Slobodana Uroševića.

- Zaljubljena u tebe - poručila joj je Iva.

Inače, gospođu Borjan, nekada Filipović, na Instagramu prati 65 i po hiljada korisnika, dok je njena jača polovina blizu jubilarnih 100.000, jer ima 96,1 hiljadu pratilaca.

Podsetimo, na našem portalu ste u aprilu mogli da vidite kako je Sneža izgledala pre devet godina i tom prilikom niste mogli da odlučite da li je tada bila atraktivnija ili je sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sneza Partizanovka

21.10.2022 21:48

Nista novo ,to odavno znamo