UMRO JE TRI DANA NAKON ŠTO JE DOBIO OTKAZ! Pretalentovani bacač POGINUO u saobraćajnoj nesreći

Autor:

Sport

29.07.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna vest pogodila svet sporta.

UMRO JE TRI DANA NAKON ŠTO JE DOBIO OTKAZ! Pretalentovani bacač POGINUO u saobraćajnoj nesreći

Foto: Profimedia

Nedavna smrt bivšeg bacača Rejesa Moronte, koji je nekada igrao za Los Anđeles Dodžerse, šokirala je sportski svet.

Moronta je preminuo u 31. godini samo tri dana nakon što je dobio otkaz u ekipi Leonta, gde je poslednje nastupao. Ovaj mladi talentovani sportista ostavio je trag u svetu bejzbola, a njegova iznenadna smrt ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Rejes Moronta potpisao je za Dodžerse u martu 2022. godine i tokom te sezone je odigrao 22 utakmice, postigavši značajne rezultate. Pored MLB lige, Moronta je nastupao i za Triple-A Oklahoma Siti gde je pokazao svoj talenat.

Karijeru je započeo potpisom za San Fransisko Džajantse kao ruki iz Dominikanske Republike, debitujući za istu ekipu u septembru 2017. godine.

Za Džajantse je odigrao 136 mečeva u periodu od 2017. do 2021. godine, pre nego što je postao slobodan igrač. Nakon toga, pridružio se Dodžersima, ali je nažalost otpušten u avgustu 2022. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inside Halos (@insidehalos)

Prema rečima novinara Hektora Gomeza, Moronta je poginuo u nesreći dok se vraćao kući u nedelju. Nesreća se dogodila u kvartu Kingija blizu grada Santijago de los Kabaljeros u Dominikanskoj Republici.

Ova tužna vest potresla je brojne ljude širom sveta, a njegovo prerano i tragično preminuće ostavilo je sportsku zajednicu u šoku.

Rejes Moronta će biti upamćen kao talentovani bacač sa velikim potencijalom, a njegova smrt je nenadoknadiv gubitak za bejzbol svet. Tokom svoje karijere, Moronta je bio poznat po svojoj strastvenoj igri i neumornom radu na terenu, što ga je činilo jednim od omiljenih igrača među saigračima i navijačima. Njegov doprinos sportu neće biti zaboravljen, a sećanje na njega će živeti kroz sve one koji su ga poznavali i divili mu se.

Ova vest je izazvala niz emotivnih reakcija i izraza saučešća iz svih delova bejzbol zajednice, uključujući bivše saigrače, trenere, i navijače koji su delili svoja sećanja na Morontu i isticali njegovu posvećenost i ljubav prema igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading