Ko od Srba nastupa na Olimpijskim igrama – 112 sportista će se boriti za medalju

Autor: Promo

Sport

19.07.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte šta nas očekuje na predstojećim OI u Parizu!

Ko od Srba nastupa na Olimpijskim igrama – 112 sportista će se boriti za medalju

Foto: AdmiralBet

Do početka Olimpijskih igara ostalo je još 7 dana, a norme je ostvarilo 112 takmičara ili timova. Olimpijski komitet Srbije je objavio kompletan spisak svih učesnika koji su do sada ostvarili normu i koji će Srbiju predstavljati na OI u Parizu.

Na prethodnim Olimpijskim igrama u Tokiju Srbija je oborila rekord po broju osvojenih medalja sa 9 odličja, jednom medaljom više nego na OI u Riju 2016. godine. Što se naših ovogodišnjih predstavnika, Novak Đoković juri svoje prvo olimpijsko zlato, a medaljama se nadamo i u košarci, odbojci i vaterpolu, kao i u pojedinačnim sportovima poput streljaštva, tekvondoa, atletike, boksa, rvanja, džudoa. Uvek se nađe neko da iznenadi, a mi ćemo svakako navijati za sve naše predstavnike kao što dugo nismo.

Naši sportisti će od 26. jula do 11. avgusta voditi svoje borbe na najprestižnijem sportskom događaju na planeti. Košarkaši, koji su prošle godine na Mundobasketu osvojili srebro i obezbedili olimpijsku vizu, su jedni od pretendenata za neku od medalja, a ukoliko mislite da naši najbolji igrači mogu do odličja možete da ih podržite tako što ćete se kladiti na neke od brojnih olimpijskih specijala i opklada koje je spremila kladionica AdmiralBet, samo za ovu priliku.

Naime, u slučaju da košarkaši Srbije osvoje medalju biće isplaćena kvota 3,50. Pored košarkaša, jedan od glavnih favorita za osvajanje medalje je najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, a kvota za to iznosi 1,70. Kad je reč o rvanju, najveće nade za osvajanje medalje polažemo u Aleksandra Komarova, što oslikava kvota 2, dok će kvota 60 biti isplaćena u slučaju da se Ali Arslan dokopa medalje. Zorana Arunović će pretendovati na osvajanje jedne od medalja u streljaštvu u konkurenciji singlova, a svoju priliku će vrebati i tekvondistkinja Aleksandra Perišić i jedna od najboljih mladih atletičarki u Evropi, Angelina Topić.

Verovatno poslednji pokušaj da dođe do zlata imaće i Ivana Španović, kojoj će ovo biti poslednje Igre i želeće makar još jednu medalju, iako povreda može da joj napravi ozbiljan problem…

Uzbudljiva borba za medalje nas očekuje ovog leta, a kako bi dodatno uživali u predstojećem spektaklu, kladionica AdmiralBet je za ovaj meč spremila sjajnu ponudu.Celokupna ponuda je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, ko će se od naših sportista vratiti sa medaljom oko vrata?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading