ŠKOLARCI NASTAVILI SA TAKMIČENJEM: Dobili smo prvake u igri između dve vatre!

Autor:

Sport

06.06.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novica Todosijević podelio medalje i pehare najboljima.

ŠKOLARCI NASTAVILI SA TAKMIČENJEM: Dobili smo prvake u igri između dve vatre!

Foto: BAŠS

Beogradska asocijacija za školski sport ove godine ne staje. Serija sjajnih događaja, gde školarci besplatno uživaju u sportovima koje vole, za školsku 2023. - 2024. uspešno je završena gradskim finalom u igri između dve vatre.

Foto: BAŠS

 

Ovo je igra koju osnovci trećeg i četvrtog razreda najviše vole i u hali Master dobili smo najbolje. Za prvaka Beograda takmičilo se 17 osnovnih škola. Posle puno odigranih utakmica prvo mesto osvojila je OŠ Sonja Marinković iz Zemuna. Drugoplasirana je OŠ Stevan Sinđelić (opština Zvezdara), dok su bronzane medalje zaslužili klinci iz OŠ Chartwell international sa Savskog venca. Četvrtoplasirana je OŠ Mina Karadžić.

Foto: BAŠS

 

Timovi su bili podjednako sastavljeni od dečaka i devojčica. Završne mečeve pratio je i Novica Todosijević, savetnik u Sekretarijatu za sport i omladinu, koji je podelio medalje i pehare najboljima. Treba reći da programe Beogradske asocijacije za školski sport podržava Grad Beograd, preko Gradskog sekretarijata za sport i omladinu. Takmičenja se održavaju u 15 sportova i učešće je potpuno besplatno za decu sportiste.

Foto: BAŠS

 

- Bilo je prelepo. Naš tim iz sportskog sektora potrudio se da klinci imaju sjajne uslove za ovu igru. Mi je zovemo i vatrene lopte i zaista je uživanje gledati kako klinci igraju. Ovim smo završili sezonu i dolazi raspust. Od septembra krećemo sa daljim aktivnostima po sportovima. Tokom jula i avgusta imaćemo radionice sa Udruženjem sportskih novinara Beograda, kao i programe edukacije o bezbednosti korišćenja interneta. Hvala gradu Beogradu, bez čije finansijske pomoći ne bi ovo sve mogli da organizujemo. I presrećni smo svi zbog činjenice da se o školskim takmičenjima priča u superlativima i da su pre svega zadovoljna deca, al i učiteljice, nastavnici i profesori - istakao je Slobodan Đurić, generalni sekretar Beogradske asocijacije za školski sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading