ZVEZDA RUTINSKI SAVLADALA PARTIZAN! Crveno-beli na korak od VELIKE titule!

Autor:

Sport

17.04.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije večiti rival imao rešenja.

ZVEZDA RUTINSKI SAVLADALA PARTIZAN! Crveno-beli na korak od VELIKE titule!

Foto: Starsport

Crvena zvezda blizu osvajanja titule u Odbojkaškoj ligi Srbije

Izabranici trenera Ivica Jevtića su i u drugom meču finalne serije uspeli da savladaju večitog rivala, Partizan, i dođu na korak od osvajanja titule u Odbojkaškoj ligi Srbije. Nakon pobede u Zemunu, crveno-beli vode sa 2:0 u finalnoj seriji i imaju priliku da osvoje 13. šampionsku titulu.

Rutinska pobeda crveno-belih

Crvena zvezda je uspela da rutinski savlada Partizan u gostima rezultatom 3:1 (25:22, 25:21, 22:25, 17:25). Ova pobeda ih dovodi u povoljnu poziciju pred treći meč finalne serije.


Dominantna igra Crvene zvezde

Crveno-beli su demonstrirali dominaciju na terenu, a kroz meč su ih vodili raspoloženi Dušan Nikolić, sjajno podržan od strane Luke Stepanovića, kao i dizač Nikola Petrović koji je na pravi način razigravao svoje saigrače.

Napad Partizana nije uspeo da se izbori sa raspoloženim crveno-belima

Napad Partizana je bio daleko slabiji u odnosu na prethodne mečeve, a Rikardo Mancano je bio uštopovan, što je značajno uticalo na igru crno-belih.

Šansa za osvajanje titule pred svojim navijačima

Crvena zvezda će u subotu imati priliku da pred svojim navijačima na "Banjici" osvoji titulu, ukoliko uspeju da ostvare još jednu pobedu protiv Partizana. Ovo je prilika da se posle devet godina titula vrati u Ljutice Bogdana, a navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod trećeg meča finalne serije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading