PARTIZAN VRATIO TROFEJ POSLE 11 GODINA! Crno-beli POSLE HAOSA na tribinama osvojili KUP!

Autor:

Sport

13.04.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za "parni valjak"!

PARTIZAN VRATIO TROFEJ POSLE 11 GODINA! Crno-beli POSLE HAOSA na tribinama osvojili KUP!

Foto: instagram.com

sdv

Meč između Partizana i Vojvodine bio je istinsko finale Kupa Srbije u rukometu, pružajući publici nezaboravnu borbu koja je trajala skoro tri sata. Crno-beli su na kraju trijumfovali osvajanjem trofeja, nakon boljeg izvođenja sedmeraca u dvorani "Slana bara".

Vojvodina je dominirala u prvom delu meča, stekavši značajnu prednost od 13:8, činilo se da će odbraniti trofej. Međutim, Partizan je iznenadio nestvarnom igrom u drugom delu, uspevši da stigne do izjednačenja od 19:19, što je dovelo do produžetaka.

 

 


Nakon produžetaka, rezultat je i dalje bio nerešen, a potpuno "luda" scena viđena je na osam sekundi pre kraja drugog produžetka. Partizan je postigao gol za izjednačenje (24:24), a nakon šuta Vojvodine, jedan igrač Partizana nepropisno je zaustavio loptu, dodeljujući Novosađanima sedmerac. Odgovornost je preuzeo Vorkapić, ali je njegov šut zaustavio Marjanović, što je dovelo do odlučujućih sedmeraca.

Tragičar je rukometaš Vojvodine Puhovski, čiji šut u četvrtoj seriji sedmeraca pogodio prečku, dok su kod Partizana precizni bili Mićić, Obradović, Zečević, Kojadinović i Popović, čime su obezbedili trijumf svom timu.

Ovaj neverovatan meč definitivno će ostati upamćen kao jedan od najuzbudljivijih finala u istoriji Kupa Srbije u rukometu, pružajući publici nezaboravno iskustvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading