HUMANI PODUHVAT BOKSERA MARKA NIKOLIĆA: Od Beograda do Banjaluke biciklom!

Autor:

Sport

12.04.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije boks – bicikl je"

HUMANI PODUHVAT BOKSERA MARKA NIKOLIĆA: Od Beograda do Banjaluke biciklom!

Foto: Privatna arhiva

Marko Nikolić

Nakon prošlogodišnje humanitarne voženje bicikla do Ostroga, Marko Nikolić, poznati profesionalni bokser i veliki filantrop i prijatelj Udruženja Uvek sa decom, krenuće ponovo sa svojim prijateljem Srđanom Veličkovićem na biciklističku avanturu, ovog puta od Beograda do Banja Luke.

Svrha ove vožnje je da se podigne svest o deci oboleloj od raka i da se prikupe sredstva za nastavak pružanja podrške deci i njihovim porodicama. Budimo oni koji daju snagu, budimo oni koji vraćaju osmeh.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Nikolić na putu

Ovaj nesebičan poduhvat počinje kod Hrama Svetog Save, 20. 04. 2024. Sa blagoslovom vladike Stefana. Predviđeno je da prvog dana pređu 150km i stignu do Bijeljine. Drugog dana će preći ponovo 150km i stići do Dervente. Konačno, do krajnjeg cilja – Banja Luke - stižu trećeg dana, tokom kog će preći 90km.

U Banja Luci će ih dočekati sam gradonačelnik Draško Stanivuković ili neko iz njegovog kabineta. Doček će takođe biti organizovan u crkvi Hrama Hirsta Spasitelja.
Markov i Srđanov humanitarni poduhvat možete podržati uplatom sredstava na račun Udruženja Uvek sa decom 265–1610310004281–79 sa pozivom na broj "nije boks – bicikl je", ili slanjem SMS poruke 7175 na 7175.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading