ATLETSKI KLUB PARTIZAN DOBIO NOVOG PREDSEDNIKA: Izabran jednoglasnom odlukom!

Autor:

Sport

05.04.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak 26. marta održani su redovni izbori atletskog kluba Partizan na kojima je su crno-beli dobili novog predsednika – Aleksandra Pribišića.

ATLETSKI KLUB PARTIZAN DOBIO NOVOG PREDSEDNIKA: Izabran jednoglasnom odlukom!

Foto: AK Partizan

Povodom izbora u AK Partizan, koji su najavljeni početkom godine, razgovaralo se sa novim-starim generalnim sekretarom kluba Milanom Pavlovićem Mentom o tome ko je u novoj upravi, šta je urađeno u prethodne četiri godine, koji su ciljevi u novom mandatu…

- Skupština kluba je održana onako kako dolikuje renomeu kluba kakav je Partizan. Od 21 člana prisutno je bilo 19 i svi su jednoglasno podržali dosadašnji rad klub i novog predsednika Aleksandra Pribišića. Radi se o uglednom privredniku i pre svega neviđenom Grobaru – počeo je razgovor Milan Pavlović Mane za Atlex.

Aleksandar Pribišić je Srbin rođen u Nemačkoj, a u Beogradu poseduje nekoliko pekara, restoran ’’Duomo’’ i lanac brze hrane. Jedna od njegovih pekara je ’’Sunce’’ preko puta osnovne škole ’’Mika Alas’’ na Dorćolu.

Republika

Foto: AK Partizan

AK Partizan

Milan Pavlović i Aleksandar Pribišić su dugogodišnji prijatelji i na inicijativu Pavlovića Pribišić mu se pridružio u atletskom klubu Partizan.

- Viđamo se skoro svakodnevno i došao sam na ideju da ga pitam da li bi mogao da nam pomogne malo oko organizacije kluba jer se radi o čoveku u kojeg imam maksimalno poverenje, ne samo ja nego i ostali iz kluba pošto se svi vrlo dobro poznajemo. Njegova poznanstva će nam pomoći da pronađemo sponzore, nove izvore prihoda, da nam pomogne kada nam treba neka finansijska pomoć… jer je pravi čovek, iskren prijatelj i veliki Grobar, možda veći i od svih nas.

Na skupštini je prisustvovao i Željko Tanasković, nekadašnji proslavljeni odbojkaš, a danas generalni sekretar Sportskog društva Partizan. On se obratio prisutnima, poželeo sreći i preneo pozdrave predsednika JSD Ostoje Mijailovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading