TRAGEDIJA "PREKO BARE"! Čuveni američki FUDBALER PREMINUO u 35. godini!

Autor:

Sport

01.04.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma veliki gubitak.

TRAGEDIJA "PREKO BARE"! Čuveni američki FUDBALER PREMINUO u 35. godini!

Foto: x.com

U ponedeljak, grad Majami je bio potresen vestima o tragičnoj smrti bivšeg igrača američkog fudbala, Vontej Dejvisa. Njegovo telo je pronađeno u kući, a policija je odmah započela istragu kako bi utvrdila okolnosti ovog tužnog događaja.

Istraga o Dejvisovoj smrti je i dalje u toku, a policija je brzo reagovala nakon što je telo pronađeno. Kuća u kojoj je pronađen Dejvisovo telo, prema evidenciji imovine, pripada njegovoj baki, Adelajn Dejvis. Detalji koji su do sada dostupni javnosti nisu otkrili uzrok smrti, ali istraga će sigurno osvetliti ovu tragičnu situaciju. 

 

 


Vontej Dejvis je bio poznat po svojoj karijeri u američkom fudbalu, nastupajući za timove poput Majami Dolfinasa, Indijanapolis Koltse i Bafalo Bilse. Svoju karijeru je okončao 2018. godine, ostavljajući iza sebe nasleđe hrabrog i talentovanog sportiste.

Ova tragična vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno ljubitelja sporta, koji su se sa tugom oprostili od Dejvisa. Mnogi su se setili njegovih sportskih dostignuća i uticaja koji je imao na američki fudbal.

Dok istraga i dalje traje, javnost će sa nestrpljenjem pratiti razvoj događaja i tražiti odgovore na pitanja koja su ostala otvorena. Vontej Dejvis će ostati upamćen kao izuzetno talentovan sportista čija je prerana smrt ostavila dubok trag u svetu sporta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading